Bademli Alabalık Tava tarifi
1 sayfadaki 1 sayfası
291009
![Mesaj Mesaj](https://2img.net/i/empty.gif)
Bademli Alabalık Tava tarifi
Bademli Alabalık Tava tarifi
için Malzemeler :
4 ADET ALABALIK FİLETO
50 GR UN
3 ADET YUMURTA ÇIRPILMIŞ
100 GR BADEM KIZARMIŞ
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
KARARINCA TUZ KARABİBER
Bademli Alabalık Tava
yemeğinin hazırlanışı:
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın. Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
için Malzemeler :
4 ADET ALABALIK FİLETO
50 GR UN
3 ADET YUMURTA ÇIRPILMIŞ
100 GR BADEM KIZARMIŞ
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
KARARINCA TUZ KARABİBER
Bademli Alabalık Tava
yemeğinin hazırlanışı:
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın. Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz